Майстер клас із виготовлення патріотичних браслетів

22 листопада у Хмельницькому національному університеті відбувся ІІ майстер клас із виготовлення патріотичних браслетів із бісеру, який був організований, як і попередній по виготовленню ляльок-мотанок, відділом навчально-виховної роботи (керівник – Горячок Інна Владиславівна), разом із громадською організацією «ЦЕНТР РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ВІДНОВЛЕННЯ» (керівник – Дорога Олена Сергіївна) проєкт за фінансової підтримки департаменту соціального захисту населення Хмельницької ОДА.

Наукова бібліотека Хмельницького національного університету радо надала приміщення про проведення майстер класів, які із задоволенням відвідали і студенти, і викладачі. Позитивно, що однією із активних членкинь цієї громадської організації є Валерія Швайко, студентка факультету інформаційних технологій, яка презентує учасникам майстер класів технології бісероплетіння та створення ляльок-мотанок.

Патріотичні браслети, як і ляльки-мотанки учасники передадуть нашим захисникам, які боронять наш спокій із словами вдячності та підтримки.

Відділ навчально-виховної роботи