Студентам ХНУ презентували стипендіальну програму німецької економіки для України

3 квітня Хмельницький національний університет відвідав координатор проекту стипендіальної програми німецької економіки для України Андрій Гончарук. Він ознайомив студентів із даною стипендіальною програмою, яка пропонує активним і мотивованим студентам унікальну можливість стажування на провідних підприємствах Німеччини, що представляють ключові галузі економіки. Серед них відомі концерни та підприємства малого і середнього бізнесу. Програма фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку і приймаючими компаніями, тому покриває витрати на переліт, житло, медичну страховку, віза є безкоштовною. Подати заявку для участі у програмі можуть студенти 3-5 курсів, випускники та аспіранти (до 30 років).

Андрій Гончарук ознайомив із напрямками навчання, вимогами до кандидатів, умовами стажування та переліком необхідних документів. Він наголосив, що необхідно відповідально поставитися до написання мотиваційного листа та надав корисні поради при написанні мотиваційного листа.

Перевагою участі у програмі є отримання першого практичного досвіду, ознайомлення із структурою приймаючих підприємств, сучасними видами менеджменту, європейськими умовами та стилем праці, можливість покращити знання іноземної мови та рівень кваліфікації.

Детальнішу інформацію щодо стажування у Німеччині можна отримати

на сайті

Відділ зв’язків з громадськістю ХНУ

03.04.2019