Проведення акредитаційної експертизи спеціальності 172 Телекомунікації та радіотехніка за другим (магістерським) рівнем вищої освіти

У відповідності до наказу Міністерства освіти і науки України № 1819-к від 09.11.2018 р. у Хмельницькому національному університеті з 26 по 28 листопада проходить первинна акредитаційна експертиза освітньо-професійної програми Телекомунікації та радіотехніка зі спеціальності 172 Телекомунікації та радіотехніка за другим (магістерським) рівнем вищої освіти на кафедрах «Телекомунікації і комп’ютерно-інтегрованих технологій» та «Телекомунікації та радіотехніка».

Приступила до роботи експертна комісія у складі:

1. Голова комісії Дружинін Володимир Анатолійович, доктор технічних наук, професор, в.о. завідувача кафедри радіоприймання та оброблення сигналів Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського.

2. Член комісії Осадчук Олександр Володимирович, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри радіотехніки Вінницького національного технічного університету.

Відбулася зустріч експертів з ректором університету Скибою Миколою Єгоровичем.

Ознайомилися з організацією навчально-виховного процесу, вивчили стан методичного, наукового, та кадрового забезпечення, оглянули стан матеріально-технічної бази у Хмельницькому національному університеті.

Приступили до аналізу якості підготовки фахівців за результатами проведення зі студентами комплексних контрольних робіт.

Оглянули стан матеріально-технічної бази у Хмельницькому національному університеті.