День психолога у Хмельницькому національному університеті

Студенти кафедри психології та педагогіки в актовій залі Хмельницького національного університету відсвяткували професійне свято День психолога.

Науково-педагогічний склад і студенти кафедри психології та педагогіки почули надзвичайно теплі слова від першого проректора Войнаренка Михайла Петровича.

Привітала кафедру психології та педагогіки декан гуманітарно-педагогічного факультету Станіславова Людмила Леонідівна, яка відмітила позитивні напрямки роботи студентів та викладачів кафедри.

Від кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки привітав психологів доцент Бриндіков Юрій Леонідович, який особливу увагу звернув на першокурсників , побажав їм здобувати міцні знання у стінах університету.

Багато гарних слів прозвучало студентам та викладачам від завідувача кафедри психології та педагогіки Потапчука Євгена Михайловича

Концертна програма підготовлена студентами –психологами була надзвичайно різноманітна і насичена.

Главацька Наталія студентка другого курсу групи ПП-16-1 виконала пісню Крістіни Алігери « Bound to you».

Студентка – магістр Завада Ірина прочитала поезію власного написання.

Традиційно відбулася посвята у студенти першокурсників. Наші дорогі першокурсники стали справжніми студентами, оскільки пройшли бойове хрещення першою сесією, пізнали ази психології.

Мистецтво і його прояви є частинами життя кожної людини , тому що вони допомагають формувати характер і смаки. Психолог Фрідріх Ніцше сказав: «ЛИШЕ ТВОРЧІСТЬ ЗДАТНА ВБЕРЕГТИ ВІД МУК І ЗРОБИТИ ЖИТТЯ ЛЕГШЕ». Тож давайте разом будемо творити до бескінечності.

Кафедра психології та педагогіки