Колектив Хмельницького національного університету вітає народного артиста України Володимира Смотрителя з 65-річчям

Володимир Смотритель – засновник єдиного в Україні стаціонарного моно-театру «Кут», який існує з 1992 року. Талановитий актор є і режисером, і постановником моно-вистав, багато з яких стали володарями гран-прі міжнародних та всеукраїнських театральних конкурсів. За чудові театральні роботи та вклад у розвиток театру одного актора як жанру Володимир Смотритель був удостоєний звання народного артиста України.

Цього року Володимиру Петровичу виповнилось 65 років. Щирі вітання та побажання нових творчих злетів прозвучали від імені ректора Миколи Скиби та усього колективу Хмельницького національного університету з вуст першого проректора ХНУ Михайла Войнаренка та завідувача відділу навчально-виховної роботи ХНУ Людмили Байдич, які вручили народному артисту України вітальну адресу ректора. За багаторічну співпрацю на теренах національно-патріотичного та естетичного виховання студентської молоді, високопрофесійне поєднання слова, пластики і звуку та збереження українських традицій Володимир Смотритель був відзначений подякою ректора ХНУ.

Бажаємо Володимиру Петровичу шалених успіхів та нових творчих досягнень! Нехай натхненна робота та самовіддане служіння сцені будуть винагороджені повагою і любов’ю глядачів!