Зустріч студентів ХНУ з бійцями АТО

Бойові дії, що відбуваються на сході України, об’єднали наших громадян зі всіх регіонів. Хтось зі зброєю у руках захищає нашу землю, хтось підтримує захисників фінансово, фізично, морально… Повсюди у населених пунктах нашої Батьківщини організовуються теплі зустрічі з патріотами нашої держави, які захищають нашу свободу та територіальну цілісність.

«Ми воюємо за свою землю, свої кордони, своїх громадян», – сказали учасники бойових дій на сході нашої держави, до яких прийшли на зустріч студенти університету.

Військовослужбовці зони АТО розповіли студентам про характер бойових дій сьогодні, сучасну військову техніку та засоби ведення бойової розвідки, державне забезпечення та соціальний пакет воїнів-контрактників. З власного трьохрічного досвіду поділились своїм баченням, яких витрат і часу вимагає підготовка кваліфікованих військових, в тому числі офіцерів Української армії. Будучи учасниками спільних навчань з військовими США розповіли про величезну користь таких навчань, як з одного так і з іншого боків. відповіли на численні запитання присутніх. Лише на одне питання не змогли дати відповідь: – «Коли ж закінчиться ця війна…».

Студентство гучними оплесками подякували хлопцям за зустріч та побажали ПЕРЕМОГИ у цій неоголошеній гібридній війні.

Відділ навчально-виховної роботи