Міжнародна конференція «LeapIn Khmelnytskyi»

28 квітня 2017 року у Хмельницькому національному університеті відбулася Міжнародна конференція «LeapIn Khmelnytskyi», організована спільними зусиллями громадської організації «Молодь за глобальний прогрес» та кафедрою автоматизованих систем і моделювання в економіці.

На даному заході були присутні більше ста студентів Хмельницького національного університету та гостей.

Доповідачами були: – перший проректор, проректор з науково-педагогічної та наукової роботи Хмельницького національного університету Михайло Петрович Войнаренко; – начальник управління економіки Хмельницької міської ради Оксана Юріївна Новодон; – депутат міської ради за територіально виборчим округом №24 та один із спонсорів Наталія Анатолівна Собко; – заступник директора «Ліфт Експрес» Олександр Володимирович Мулявка; – розробник ІТ-продуктів з СЕО zTeam Андрій Васильович Попик; – завідувач кафедри автоматизованих систем і моделювання в економіці Павло Михайлович Григорук.

Організаторами даного заходу у м. Хмельницький були президент громадської організації «Молодь за глобальний прогрес» та професор кафедри міжнародних економічних відносин Дмитро Миколайович Васильківський, співорганізатор громадської організації та викладач кафедри автоматизованих систем і моделювання в економіці Ольга Миколаївна Дупляк.

Тематика конференції – визначення питання, яким чином соціальне підприємництво та ІТ-технології впливають на соціально-активну молодь. Обговорювалися проблеми соціального підприємництва в Україні та світі, актуалізувався високотехнологічний підхід до використання соціальних технологій у роботі з молоддю, з’ясовувалися шляхи подолання існуючих соціальних суперечностей в регіоні.

Конференція проходила за участі Міністерства науки та освіти Хорватії і буде висвітлена на Міжнародному Саміті в м. Загреб (Хорватія) 11-14 травня 2017 року. Детальна інформація на сайті http://youthgp.org/en/ .

Левченко М. О., Дупляк О.М.,
канд. екон. наук, координатори конференції