Досягнення студентів-фінансистів на Всеукраїнській студентській олімпіаді і конференції молодих вчених та студентів

6-7 квітня магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Хмельницького національного університету взяли участь ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент», що проводився на базі Луцького національного технічного університету та приймав 127 учасників з усіх регіонів України.

К.е.н., доц. Приступа Л.А. та ст. гр. ФБСм-12-1: Дмитришена О.С., Марченко Ю. А., Данькова В.А.

Завдання, які виконувались учасниками олімпіади, включали 20 тестів та 7 задач з дисципліни «Фінансовий менеджмент», на виконання яких було відведено 3 години.

Початок олімпіади

У ході напруженої та інтенсивної роботи майбутні фінансисти показали високий рівень теоретичної підготовки та здобутих практичних навичок.

Переможці олімпіади

За результатами участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Фінансовий менеджмент» студентка групи ФБСм-12-1 Марченко Юлія Анатоліївна виборола ІV місце та здобула перемогу у номінації «За креативний підхід до розв’язку фінансових завдань».

Студентка групи ФБСм-12-1 Марченко Юлія Анатоліївна

Студентки групи ФБСм-12-1 Данькова Валентина Андріївна та Дмитришена Ольга Сергіївна перемогли у номінації та були відзначені «За знання методів фінансового менеджменту».

Студентки групи ФБСм-12-1 Данькова Валентина Андріївна та Дмитришена Ольга Сергіївна

З головою журі олімпіади, д.е.н., проф., завідувачем кафедри фінансів Луцького національного технічного університету Вахович Іриною Михайлівною

Подяками оргкомітету олімпіади за підготовку студентів були нагороджені д.е.н., проф., завідувач кафедри фінансів, банківської справи та страхування Хрущ Ніла Анатоліївна та к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Приступа Людмила Анатоліївна.

Чудовим доповненням програмних заходів олімпіади стала Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція молодих вчених та студентів «Фінансово-кредитні механізми розвитку національної економіки», організована кафедрою банківської справи Луцького національного технічного університету.

На пленарному засіданні конференції

Тематичні напрями роботи конференції передбачали розгляд та обговорення актуальних питань розвитку фінансового менеджменту, проблем та напрямків вдосконалення фінансово-кредитного стимулювання розвитку економіки, ролі банківської сфери у стимулюванні розвитку трансформаційної економіки, ринку страхування у системі фінансового стимулювання розвитку територіальних систем та проблеми і напрямки розвитку міжнародних фінансів.

Організатори конференції забезпечили можливість виявити науковий потенціал, послухати доповіді, провести наукові дискусії молодим вченим та студентам з України та республіки Молдова у он-лайн режимі, що безумовно сприяє активізації транскордонного співробітництва у освітній сфері.

На пленарному засіданні конференції

Високу схвальну оцінку оргкомітету отримала доповідь Данькової Валентини Андріївни (науковий керівник к.е.н., доцент Приступа Л.А.) на тему: «Депозитна політика у системі фінансового менеджменту вітчизняних банківських установ», що була відзначена оргкомітетом Дипломом І ступеня.

Доповідач ст. групи ФБСм-12-1 Данькова Валентина Андріївна та співголова оргкомітету конференції д.е.н., проф., завідувач кафедри фінансів Луцького національного технічного університету Вавдіюк Наталія Степанівна

Дмитришена Ольга Сергіївна за участь у роботі конференції та представлену доповідь на тему: “Актуальні аспекти та особливості використання асистансу у страхуванні” нагороджена Дипломом ІІІ ступеня.

Декан факультету обліку та фінансів Луцького національного технічного університету к.е.н.. доцент Московчук Алла Тимофіївна нагороджує ст. групи ФБСм-12-1 Дмитришену О.С.

Всебічному розвитку та удосконаленню високоінтелектуальної студентської еліти сприяла насичена екскурсійна програма старовинним Луцьком, перлиною Волині – замком Любарта та візит до Музею Волинської ікони.

На Театральному майдані — центральній площі Луцька

Головна історична пам’ятка Луцька – Замок Любарта

Пишаємося досягненнями наших студентів та бажаємо міцного здоров’я, творчого натхнення та наснаги для нових здобутків і перемог!!!

Інформація кафедри фінансів,
банківської справи та страхування