Двi золотi нагороди студентiв-спортсменiв ХНУ на кубку України з кiкбоксингу

24-26 лютого 2017 року у місті Хмельницькому на базі спортивного комплексу «Епіцентр» відбувся кубок України з кікбоксингу WAKO серед дорослих у розділі лоу-кік, в якому брали участь студенти нашого університету Сабар Ярослав (гр. ФКС-16-1) у ваговій категорії 64 кг та Альохін Олександр (гр. ПІ-15-1) – вагова категорія 54 кг.

Позмагатися у майстерності, силі та витривалості приїхало чимало спортсменів-учасників із різних міст України. Змагання проводилися з метою популяризації та розвитку кікбоксингу в Хмельницькій області, отримання досвіду змагальної діяльності висококваліфікованих спортсменів та спортсменів-аматорів.

Слід зауважити, що кікбоксинг – це вид спорту, в якому поєднуються техніка і правила боксу з прийомами східних єдиноборств (удари ногами, підсічки, кидки тощо).

Провівши вдалі поєдинки, Сабар Ярослав та Альохін Олександр здобули переконливі перемоги у своїх вагових категоріях та за підсумками загального заліку піднялись на найвищі сходинки п’єдесталу пошани.

Усі спортсмени, тренери та гості змагань отримали незабутні враження на цьому «святі» здорового способу життя.

Щиро вітаємо наших студентів-спортсменів та їх тренерів з високими здобутками та сподіваємось, що подібні змагання сприятимуть залученню студентської молоді до активних занять спортом.

Бугайов М.Л.,
викладач кафедри фізичного виховання