Студенти відвідали Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик»

19 грудня, в честь дня святого Миколая, студенти групи ПП-16-1 з подаруночками відвідали хмельницький Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик».

В ході гостин директор закладу Черпіта Григорій Олексійович люб’язно поділився розповіддю про сам центр. «Подолянчик» був створений на базі притулку, у ньому, терміном 3-9 місяців, перебувають діти віком від 3 до 18 років. Заклад забезпечує всебічну опіку над своїми вихованцями, а також сприяє їх поверненню у рідні або ж у нові сім’ї.

В цей день студентам неабияк пощастило, адже вони потрапили на неймовірно душевне свято Миколая, влаштоване самими вихованцями та вихователями притулку. Отримали масу задоволення від співу, віршів, та хороводів малечі. Після свята студенти мали змогу ближче поспілкуватися з малечою і подарувати діткам солодощі, а також олівці, фломастери, альбоми, ручки, розмальовки і пластилін, які знадобляться дітям для їх подальшого розвитку.

В ході спілкування розкрилася тендітна сторона дитячої душі, що понад усе потребує людської любові і турботи, якої часто дуже не вистачає. Та, на щастя, у світі завжди знаходяться люди, що готові на все, лиш би принести малечі хоча б долю радості. Найяскравішим прикладом є працівники цього центру, що своєю працею і самовідданістю дають можливість дітям жити в щасливому, теплому і дружньому оточенні.

Студенти групи ПП-16-1 дуже дякують дітям і працівникам центру за гостинний прийом, чудесно проведене свято, і бажають вам всілякого процвітання і щасливих зимових свят.

Інформація кафедри практичної психології та педагогіки