Святковий турнір з футзалу

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України за ініціативи студентів Спортивним клубом Хмельницького національного університету за підтримки кафедр фізичного виховання і здоров’я людини був проведений Турнір з футзалу серед студентів. До участі у турнірі заявились та взяли участь команди академічних груп ЗЛ-15, ФКС-16 та СОФК та ФР-16.

Турнір проводився за коловою системою. Сліпий жереб звів у першому матчі турніру першокурсників: збірну команду груп СОФК та ФР-16 з командою ФКС-16. Майбутні тренери впевнено перемогли своїх опонентів з рахунком 7:1. У другому матчі перемогу здобула збірна команда академічних груп СОФК та ФР-16 з рахунком 9:6. Найбільшою інтригою була остання зустріч між командами ЗЛ-15 та ФКС-16: перший період – 4:5 на користь другокурсників, а далі майбутні тренери мобілізувались та впевнено перемогли з рахунком 10:6.

За результатами матчів перше місце впевнено посіла команда академічної групи ФКС-16, друге – СОФК і ФР-16, третє – ЗЛ-15. Переможці були відзначені грамотами Спортивного клубу, які вручав голова ради ветеранів університету, Заслужений працівник фізичної культури і спорту Свіргунець Євген Михайлович.

Оргкомітет Турніру з футзалу серед студентів до відзначення Дня Збройних Сил України планує проводити такий спортивний захід щорічно.

Ю. В. Дутчак,
доцент кафедри
фізичного виховання