В ХНУ відбувся VI – й науково-практичний семінар «СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОБЛАДНАННЯ У ВИРОБНИЦТВІ ТА НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ»

27 жовтня на базі кафедри машин та апартів відбувся VІ-й науково-практичний семінар “Сучасні технології та обладнання у виробництві та навчальному процесі”. В семінарі взяли участь представники ПАТ ЕК «Хмельницькобленерго», ПП «АВК-Система», ПП «Карат», ТОВ «Екоальт», «Євромоторс», МКП «Хмельницькводоканал», ПП «ІНТЕХ-IDEA», ПП «ЛІФТ-Експрес», викладачі навчальних закладів I – II-го рівнів акредитації, викладачі ХНУ та студенти.

На семінарі обговорювалися питання впровадження високих технологій в наукових дослідженнях, енергозберігаючих технологій та обладнання на підприємствах та сфері побуту, тенденцій розвитку сучасного електротехнічного обладнання, електропобутової техніки та швейного обладнання.

Розглядалися також питання особливостей професійної підготовки майбутніх інженерів-механіків та електромеханіків, вимог до сучасного фахівця на ринку праці, взаємозв’язку виробництва із навчальним процесом, перспектив продовження навчання в провідних університетах світу тощо.

Закінчився науково-практичний семінар екскурсією на підприємство ПП «Карат» та лабораторіями кафедри машин та апаратів.